Djes nu då Johan!

2009-01-08 @ 22:13:14

Vilken nuuuu dååååå?
Haha ganska uppenbart i och för sig. :)djes

2008-12-27 @ 16:06:15

Jag måste skriva en länk bara för att kolla liksom.Test5

2008-12-17 @ 22:38:36

Helvete! Nu är jag irriterad. Läst bloggar. Bloggar med bilder på tjejer som målar sig med KAJAL under ögonen, svarta spiraler. Med förmodligen ovässad penna, eller så är de jävligt darriga på handen. SPIRALER under ögonen med KAJALPENNA! Om man ska måla spiraler kan man väl fan måla dom med en tunn eyeliner och sudda ut lite under ögonen. Och denna människa, som hade bilder på såna där, denne människa hade mage att ge ut sminktips på sin blogg. Som om hon hade något att lära folk. Nej! Nej! Nej! Åt helvete med dom!

Och en annan som tände eld och klippte i gosedjur. En söt hund med stora ögon. Där låg han och blev klippt i och "det var ju såå kul". Åt helvete med dom också! Man ska vara som MIG! Man ska slänga ut de små vindruvorna ur fönstret OCH så måste man skicka med två större, en mamma och en pappa. Man ska inte tända eld på gosedjur! Och ja, jag vet bäst.

Som jag säger varje gång jag har "GALEN PMS"...Och ja, jag vet. Jag är mogen. Hela 20 bast och fetball!

Ska jag vara snäll eller ska jag vara elak? Snäll? Elak? Arg? Glad? I dunno!Test4

2008-12-17 @ 22:38:05

Nå, fick jag något brev idag? Nej! Icke sa nicke! Ei! No ei! Jag kommer bli hysterisk av att sitta och glo posten hela tiden. Kollar brevlådan hela tiden och nu är det för sent men jag glor ändå. Vill ha brev, vill veta vad som händer, om jag får några pengar till julen.

Grim och jag har en mysdag idag, bara vi. Pappa är hos Rauno och Kaarina. Extra gosig är han också, och extra rolig.

- Håller du på med bus?
- Ja...aa!

Och visst höll han på med bus.

- Är du en busunge?
- Nee...ee!
- Joho!
- Ne...ee!


Haha, han är så söt. Han förstår så mycket att det är helt sinnesjukt. Han har blivit duktig på att säga ja och nej och vet i vilket tillfälle han ska säga ja och nej. Så sjukt härligt att se hans utveckling.

Nu ringde mamma, hon klagar as always och jag har PMS och en busig unge så snart får jag utbrott eller någonting. Andas andas andas. Jag vill inte vara pessimist men min PMS denna månaden är inte att leka med, jag skrek åt en blommig färgglad tjej på datorn. Jag fick tårar i ögonen när jag såg glass med maränger.Test3

2008-12-17 @ 22:37:41

Gamla bilder på Grim.
Jag var trött på alla dessa festbilder på mig.

Sitter och väntar ivrigt efter att få post från socialen. Jag har väntat i flera dagar nu. Hoppas att det kommer idag men det gör det säkert inte. Jag är helt stressad över det där, helt nervös. Snälla papper kom så jag kan släppa all min oro. Tänk om jag får avslag? Suttit och väntat i stress&nervositet i flera dagar för att mötas av ett avslag. Tänk om! Jag hoppas att pappret kommer idag dock.

När Grim vaknade imorse var han på sånt därt morgonhumör, han klev upp alldeles vinglig av tröttheten med svullna ögon och gav mig en kram. Vi kramades länge... tills han fick för sig att slänga nappen så där smidigt och inte alls diskret och hoppades på att jag skulle tycka synd om honom för att han "tappade" nappen. "Nappi nappi nappi!" grinade han sen och när jag inte tog upp den direkt drog han mig i håret. Efter två hårdragningar kom han nog på sig själv och gav mig en puss och en kram istället, sedan visade han sin fina mage och vi skrattade. En alldeles bra Grim&Erika-morgon.

Nu blir det en sen frukost, Grim har fått välling men tjuter efter "Leeeipääää!" (bröd på finska). So long!Test2

2008-12-17 @ 22:37:15


Jag gillar inte att ladda upp bilder på mig med en öl eller så, tycker att det är pinsamt och jag vill inte att nya besökare ska se mig som en "partytjej". Visst kan jag vara party när jag är ute och festar men jag festar inte ofta och i vardagen är jag MammaErika. Så nu vet ni det, om det är någon ny här som undrar. När jag väl är ute så posar jag alltid med en öl av någon anledning, känns bra så på något sätt så jag har få bilder att lägga upp här i bloggen men nu fyllde ja ju faktiskt 20 år så jag har en liten anledning. Fan vad självkritisk jag är. Jag slänger upp bilden så får ni kalla mig vad ni vill.

Glömde föresten säga vad jag fick i present senast jag skrev. Av Susan och Carro fick jag ett par hjärtformade skitsnygga örhängen, ett silvrigt armband som jag älskar och en jättefin klänning. Jag älskar mycket smycken och nu har jag massa fina smycken och klänningen är dritfin, har haft på mig den i flera dagar nu för jag inte velat ta av mig den, haha. Av Sanna fick jag 500 kronor som jag lånat ut till mamma nu men som jag ska köpa något fint till mig på torsdag. Perfekt! Jag som behöver pengar och jag hade aldrig trott att jag skulle få så mycket. Av Anne-Lise fick jag en jättefin klocka, lösnaglar, smink, cleanser, en tarotbok och en massa smått och gott. Ska byta batteriet i klockan bara så ska jag börja använda den och lösnaglarna hann jag inte sätta på i lördags så de sparar jag till nyår. Skönhetsprodukter (cleanser) köper jag aldrig så det är alltid extra kul att få för jag gillar att använda det. Av mamma fick jag 700 kronor och av pappa ska jag få 1000 kronor. Sedan bjöd Susan mig på maten när vi käkade och alla tjejerna på drinkar och öl resten av kvällen. Har fått så mycket fint att jag blivit helt paff. Jag är inte van och jag vet inte hur jag ska tacka alla för det känns inte tillräckligt att bara säga tack. Sedan vill jag också tacka er alla som har grattat mig, trodde inte att jag skulle få ett enda grattis men visst fick jag det. Säger så här i alla fall...Och sorry för att jag betedde mig som en bortskämd brat hälften av kvällen. Först blev jag sur för att alla gick framför mig. Sedan stannade jag kvar på krogen trots att Susan hade fått sin jacka snodd helt egocentrisk. Sedan satt jag och pratade i telefon hela bussresan hem medan Sanna satt helt uttråkad bredvid och till slut gick jag inte ens hem med henne utan gick och träffade Jim istället. Verkligen inte min stil. Jag var så djävulskt sur hela tiden att jag blir helt paff själv. Jag brukar inte bete mig så speciellt inte när alla varit så otroligt snälla. Jag tror att min PMS började redan där. Har fortfarande ångest för att jag var så sur. Kvällen blev bra till slut och det var omständigheterna, det var bara omständigheterna som förstörde lite annars var alla på topp och helt underbara.

Oj jädrar vad långa alla mina inlägg blir idag. Nej, nu är det natti.

God natt!

By the way! Jag svarar på era kommentarer imorgon för publishme verkar knasa i vissa bloggar som vanligt. Och jag vill svara på alla med en gång så jag minns vilka jag svarat på och inte.Test1

2008-12-17 @ 22:33:22

Ja, idag har jag GALEN (bara förnamnet) PMS! Är dritförbannad på allt och allt knasar, det började med att jag råkade tappa en jädra toapappersrulle, som jag by the way fick reda på var den sista, i toaletten MEDAN jag satt på toaletten och EFTER att jag hade gjort mitt där. Sedan har det bara flytit ut i en massa annat gojs som att datorn har knasat och shajt.

Min födelsedag var föresten bra, det var lite knasigheter mellanåt men inte större saker som jag är van vid. Först kom Roxanna hit, jag stressade med sminket och allt möjligt sedan åkte vi båda till Susan och jag öppnade presenter och vi förkrökade lite. När vi skulle till bussen hade den såklart varit för tidig så vi fick vänta i mer än en halvtimma, alla klagade på sina fötter som frös och så dära. Väl inne i stan åt vi på Vapiano (tror att det heter så?). Det stället kan jag definitivt tipsa om, det var dritgod mat (jag åt pasta med oxfile) och helt skön stämning, inte så där stelt som det brukar vara utan man tog maten själv och tittade på när dom tillagade den. Sedan var det inte så där jobbigt tyst utan människor pratade och satt hur de ville utan att det blev störande. Sedan var det inte dyrt heller, den billigaste pastan kostade 75 kronor och den dyraste 120, jag tog den dyraste som innehöll oxfile ändå och oxfile för 120 spänn är fan billigt. Ett helt jättebra ställe jag definitivt kommer äta på igen. Sedan åkte vi iväg för att spela biljard men första biljardstället hade tydligen inte biljard den kvällen. Vi åkte till nästa ställe som hade bestämt sig för att de helt plötsligt skulle ha 23 års-gräns så vi kom inte in, vakten var helt otrevlig och sa att vi kunde försöka gå in för att sedan bli utkastade när vi började fråga varför det var så. Jolo-biljard tror jag det hette, så ha! Gå inte dit! Idiotställe tydligen eftersom att de för inte länge sedan alls inte ens kollade legg på en 17 årig snubbe när han spelade där men nu när vi 6 tjejer skulle fira min födelsedag med biljard så var det helt plötsligt helt fel. Fortfarande arg för det där men jag sa ingenting där, gick bara ut. Sedan åkte vi till det tredje biljardstället som till en början också verkade knasa med kö på 40 minuter, då var redan klockan sent och vi skulle ut snart. Men efter en massa drabbel så sa snubben i kassan att vi kunde gå ner några våningar, där fick vi bord när vi inte ens hunnit beställa några öl i baren. Biljardspelandet var helt onödigt egentligen så vi gick efter en timma och då stack hälften av massan så vi var tre kvar. I kön till The Anchor fick vi höra att vi kanske inte skulle komma in för att det var fullt redan men vi stod kvar och in kom vi till en massa gubbar och Lemmy-groupies.
Susans jacka blev snodd där by the way, egentligen en typisk Erikansk födelsedag fast lite bättre.

Orkade ni läsa? Ni var inte tvugna.

Nej, nu ska jag fortsätta pilla med mitt projekt jag hållit på med hela dagen.
Välkommen till min nya blogg!

2008-12-17 @ 22:31:58
Om Erika
Ålder: 20
Stjärntecken: Skytt
Personlighet: Perfektionist, glad och stressig

Om Grim
Född: Juli 07
Stjärntecken: Kräfta
Personlighet: Envis, rolig och lite knasig

Om Jim
Ålder: 22
Stjärntecken: Oxe
Personlighet: Materialistisk, asrolig och snäll


Kontakt:
ekizekizekiz@hotmail.com


Klicka nedan vettja!
Follow ♥ Grim&Erika

RSS 2.0