Pappa har snott Grim! :O

2008-07-02 @ 13:56:42
Pappa har snott Grim. Haha! Jag tänkte precis knäppa kort på oss när han skulle iväg med soporna och så tog han med Grim, nu har han varit borta i 10 min med honom fast det gör ingenting för batteriet på min kamera tog slut och det andra är inte laddat än. Jag måste nämnligen ha ett fint kort på mig och Grim på minbebis-bloggen och det blir bäst ute i dagsljus.

Knäppte lite kort på min pappa. Han pratar med en dam på internet, en kristen. Han sa att han inte trodde hon skulle svara när han berättade att han var förtidspensionär men det gjorde hon visst så nu har han skickat kort till henne. Hoppas att det blir något. Det är min pappa värd. Han har inte velat ha någon eftersom att jag har bott här, alltså förut när jag var mindre. Jag har alltid velat att han ska träffa någon. Det skulle varit så bra för honom så jag håller tummarna.

Igår när jag skulle sova vart jag helt plötsligt jätteorolig. Tittade på Grim och grät. Fast det var inte så att jag trodde något skulle hända utan mer rädslan för att något skulle hända honom. Jag la handen på honom många gånger för att se att han andades, vågade knappt somna men gjorde det ändå. Ingenting får hända min solstråle och jag skulle gett mitt liv till honom utan tvekan.

Här har ni en bild på min far...



Eller två.. :)

Jag känner mig fortfarande elak för att jag pratat så mycket skit om honom här på senaste men jag vill bara säga att jag tycker om hon jättemycket. Han är en otroligt stark person som gått igenom MYCKET, minst sagt. Han har gått från grav alkoholist till nykter och skötsam. Han är jättesnäll och rolig dessutom. Jag älskar hela min familj!

Annars så ska jag träffa Roxanna idag och kanske Carro beroende på om hon ringer. Pappa tvättar kläder och jag måste vänta på att de blir klara, har inget att sätta på mig.. hade sjukt mycket tvätt för vi var i Gävle. Senare ska jag hem till mamma.

Nu ska jag kika om jag ser Grim där ute någonstans.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: whatthefuck 2008-07-03 @ 00:15:03

:) Man måste få vräka ur sig elakheter om föräldrar ibland, det betyder inte att man älskar dom mindre... troligen mer, för man blir inte så arg på personer som man inte bryr sig om så att du blir frustrerad ibland är egentligen en komplimang till din far... hmmm, blev lite snurrit, hoppas du förstår vad jag menar, ahhahaha...måååååste sussa nu...ZZZzzzzz Nattnatt! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Top Föräldraskap bloggar
Personligt
RSS 2.0